SUP-SCHOOLzie ook de eigen site van ikSUP.nl voor meer info


Suppen op de Loosdrechtse Plassen bij ikSUP!

ikSUP is een Sup-centrum in Het Gooi, dat in 2013 is gestart. Zeer centraal gelegen aan de Loosdrechtse Plassen biedt ikSUP je de mogelijkheid om vanaf een SUP-board de prachtige natuur in het plassengebied te komen verkennen. Supschool ikSUP is gevestigd bij Jachthaven De Uitkijk in Oud Loosdrecht. 

De natuur in het Loosdrechtse plassengebied is overweldigend. De mooiste plekjes blijven echter meestal onopgemerkt, omdat je hier niet kan komen met de motorboot. Gelukkig biedt de nieuwste rage op watersportgebied hier een oplossing voor. Met je Stand Up Paddle board, een brede surfplank waar je staand op peddelt, kun je overal komen, hoe ondiep of dichtbegroeid het ook is. Bovendien ben je geruisloos, waardoor de dieren zich niet zullen verstoppen en jij hun rust niet verstoort!  ikSup biedt lessen voor individuen of groepen. Tijdens een les heb je de techniek vaak zo onder de knie en staat de tocht eigenlijk voorop. Naast het genieten van het moment is SUPpen ook nog een geweldige work out. Je traint de core van je lichaam, waardoor je eigenlijk je hele lichaam versterkt en bijvoorbeeld rugklachten een stuk kan verminderen. Mocht het toch aan de frisse kant zijn en heb je graag de bescherming van een wetsuit? Geen probleem, ikSUP heeft de beschikking over O'Neill wetsuits in diverse maten!!!

Naast lessenverhuur en tochten bieden wij dit seizoen een groot aantal activiteiten, zoals SUP-YogaSUP-PilatesSUP BootcampsHONDEN-SUP en uiteraard KinderpartijtjesBedrijfs- en Vrijgezellenfeestjes.

Iedere donderdagavond gaan we met onze SUP-classes in groepsverband het water op! Als je een keer een les hebt gevolgd kun je altijd mee met de groep en peddelen we gezellige tochtjes!

Wij organiseren originele kinderfeestjes, waarbij we gaan suppen en leuke spelletjes doen op de sup bij een eiland. 

Kijk bij ACTIVITEITEN voor meer informatie!!!

ikSUP heeft eerste klas materiaal van diverse A-merken als RED Paddleboards, Starboard en Mistral. Deze merken worden niet alleen gebruikt voor de lessen, maar zijn ook te koop in onze shop.

Bovendien is ikSUP officieel testcentrum voor het merk RED Paddleboards, zodat u bij ons terecht kunt voor advies en een proefvaart.

Wil je contact opnemen met ikSUP? Bel dan even naar 06 81 467 367 of stuur een mailtje naar info@iksup.nl.

unnamed-2-1 kopie


P4230158 kopie

De XL-SUP is erg leuk voor groepen en bedrijfsuitjes


IMG 4071 kopie

Heerlijke Yoga-SUP in de stilte van het natuurgebied!ikSUP is ASI-gecertificeerd


OPENINGSTIJDEN SUP-SCHOOL ikSUP: di t/m zo 8-22 uur (maandag gesloten)

Wel graag van te voren even bellen met 06 81 467 367!


TEL. 06 81 467 367

info@iksup.nl

© SUP-CENTER IKSUP